L’Ajuntament inverteix quasi 45.000 euros en dues intervencions amb les que es substituiran 123 lluminàries

L’Ajuntament de Xàtiva ha invertit 44.236 euros en la millora de la il·luminació a través de dues intervencions, una a la carretera CV-41 Xàtiva-Alzira i l’accés a l’hospital Lluís Alcanyís; i l’altra al carrer 25 d’abril i el pont de Beata Inés.

La primera de les actuacions correspon al subministrament i instal·lació per tal de substituir de 88 lluminàries LED (80 de 120 W i altres 8 de 200 W) a la carretera CV-41 Xàtiva-Alzira i l’accés a l’hospital Lluís Alcanyís, per un import de 32.256 euros. En concret s’estan col·locant 12 projectors a la rotonda del pavelló de voleibol, 7 a l’Avinguda Lluís Despuig, 9 entre les rotondes de la carretera d’Alzira, 6 a la rotonda CV-645 i 57 a la carretera CV-41 i als accessos a l’hospital Lluís Alcanyís.

L’altra de les actuacions pel que fa a la millora de l’enllumenat públic, per tal de millorar els nivells d’il·luminació amb la finalitat d’augmentar la seguretat vial, correspon al carrer 25 d’abril -carrer de vianants que travessa tota la urbanització del Palasiet fins a l’institut Lluís Simarro- i la zona del pont de Beata Inés, un dels principals vials d’accés a la ciutat i amb un tràfec de vianants que es desplacen al polígon o a la Ciutat de l’Esport. En concret es substituiran 20 punts de llum al carrer 25 d’abril i 15 al pont Beata Inés, amb un pressupost total de 11.980 euros.

«Aquesta setmana ha començat la instal·lació a la zona de la carretera a l’hospital Lluís Alcanyís, mentre que al carrer 25 d’abril i al pont Beata Inés ja s’ha finalitzat la tasca, sent aquests últims punts amb nombroses reclamacions veïnals degut a la ingent circulació de la zona tant de vianants com de tràfic rodat», ha manifestat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.