La promoció està activa per a la cita d’aquest mateix divendres

La regidoria de Gran Teatre i ADEXA llancen una iniciativa amb la intenció d’incentivar l’assistència als espectacles teatrals organitzats en aquest primer semestre de 2020 a la ciutat de Xàtiva.

Per a cadascuna de les funcions programades des de la regidoria del Gran Teatre, es sortejaran dues entrades entre aquelles persones que realitzen alguna compra en els comerços de l’Associació de comerciants de Xàtiva ADEXA, i a més estiguen inscrites com a Amants del Teatre. La participació en aquesta campanya, per part del públic, és totalment gratuïta i es pot sol·licitar a la pàgina web del Gran Teatre de Xàtiva.

La promoció està activa per a la cita d’aquest mateix divendres, dia en que es representarà l’obra «La discreta enamorada» de Lope de Vega a les 20:30h de la vesprada, a càrrec del Corral de Comedias de Almagro. Des de la Regidoria del Gran Teatre informen que fins divendres, aquesta mateixa obra es donarà a conèixer als estudiants de la ciutat, passant pel Gran Teatre al voltant de 1.600 alumnes.