Aquesta campanya té com a finalitat la promoció del valencià entre els xiquets i xiquetes de Xàtiva i les seues famílies

L’Ajuntament de Xàtiva iniciarà demà divendres el repartiment de més de 3.500 cartes de Nadal a l’alumnat d’Infantil i de Primària dels centres educatius de la ciutat. Els xiquets i xiquetes portaran la carta a casa i així, juntament amb la família, podran demanar totes les coses que desitgen tant al Pare Noel com als Reis Mags. 

Aquesta campanya té com a finalitat la promoció del valencià entre els xiquets i xiquetes de Xàtiva i les seues famílies i està adreçada a tots els xiquets i xiquetes des d’Infantil fins a sisé de Primària, i a les seues famílies. La intenció és que els alumnes i les seues famílies escriguen en valencià les cartes de Nadal. 

El full que es repartirà inclou dues cartes: una per al Pare Noel i una altra per als Reis Mags. Les cartes contenen imatges amb noms de regals escrits en valencià, com ara: nina, peluix, videoconsola, roba o pilota, i les dues cartes es poden separar fàcilment pel centre gràcies a una microperforació, de manera que cada carta vaja a la destinació correcta. 

La intenció és repetir aquesta campanya els pròxims anys, ja que la promoció social del valencià es considera una prioritat per al departament de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Xàtiva.