Es substituiran més d’un centenar de lluminàries en una actuació que suposarà l’avanç de la V Fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes

L’Ajuntament de Xàtiva realitzarà en les properes setmanes una actuació per a la millora de la il·luminació de la CV-41, en l’accés a l’hospital Lluís Alcanyís, mitjançant el subministrament i instal·lació de més d’un centenar de lluminàries amb una inversió prevista de 32.256 euros.

Es tracta de l’avanç del que serà la V Fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes, que comptarà amb 200.000 euros addicionals, emmarcat dins de les inversions del Pla Reactivem Xàtiva i que actuarà en el tram des del pont del Passeig del Ferrocarril en l’Avinguda Lluís Despuig fins als accessos i eixides de l’hospital Lluís Alcanyís.

L’objectiu és de millorar els nivells d’il·luminació i augmentar la seguretat vial, al tractar-se d’un tram molt freqüentat per part dels vianants. El regidor de Serveis Públics repassava a grans trets les actuacions que van a portar-se a terme.

Al plec tècnic s’exposa que es substituiran les actuals lluminàries, amb llums led de 55W, per altres de tecnologia led de tipus vial i de fins a 120W de potència, amb trams de regulació, així com també els projectors de llums. L’actuació es licitarà durant les pròximes setmanes.