Aquest dijous es van repartir els contenidors, identificats per a cadascun dels negocis, i la recollida s’efectuarà cada dijous

L’Ajuntament de Xàtiva ha repartit a través de la regidoria de Gestió de Residus, contenidors de recollida selectiva de vidre entre els establiments del sector HORECA (Hostaleria, Restauració i Cafeteries) de la Plaça del Mercat i els carrers adjacents, on a partir de la setmana vinent s’iniciarà una recollida de vidre porta a porta.

L’Ajuntament de Xàtiva està realitzant una campanya per tal d’afavorir la recollida de residus de vidre als diferents establiments de restauració de la ciutat, i una de les zones amb major activitat és la que abasta els voltants del Mercat. És per això que el dijous 28 d’abril s’iniciarà una recollida porta a porta a través dels contenidors que s’han facilitat, junt amb una carta informativa que ja es va enviar prèviament.

La recollida s’efectuarà els dijous, de matí o de vesprada, segons l’horari estipulat per a cadascun dels establiments. El servei reposarà, en el mateix punt, un contenidor identificat amb el nom del seu establiment una vegada es retire el ple.

En aquest contenidor verd de vidre sols es poden dipositar botelles i pots d’aquest material. Els altres objectes de cristall o vaixelles de porcellana i ceràmica hauran de dipositar-se en la fracció de la resta, ja que la seua composició és diferent i danyen el procés de reciclatge i producció de nous envasos de vidre.

La regidora de medi ambient i replegada de residus, Reme Sinisterra ha enviat aquest missatge als veïns i veïnes de Xàtiva.