El nou personal treballarà els dos propers mesos en la neteja, esbrosse i reparació dels camins rurals i espais del terme municipal

Ahir va tindre lloc al pati de la Casa de Cultura de Xàtiva la recepció oficials de les nou persones que entren a treballar a l’Ajuntament de Xàtiva a través del Conveni Agrícola i el Romanent Agrícola del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

En total es tracta de 31 nous treballadors (5 capatassos i 23 peons procedents del Conveni Agrícola i 3 peons del Romanent Agrícola), que treballaran en les campanyes «Neteja, esbrosse i reparació de camins rurals 2020» i «Neteja, esbrosse i reparació de camins rurals remanent 2020».

-La quantitat subvencionada per part de la direcció provincial del SEPE és de 84.758 euros en el cas del Conveni Agrícola i de 8.450 en el cas del Romanent Agrícola. Els treballadors realitzaran les seues tasques durant els propers dos mesos.

A tots i cadascun dels nous treballadors de l’Ajuntament se’ls realitzarà la prova de la Covid-19 abans d’incorporar-se als seus llocs de treball, junt amb una revisió mèdica i una formació de riscs laborals.