El gros d’aquesta injecció es destinarà a àrees com ara Dona i Igualtat, Joventut o Promoció Econòmica

L’Ajuntament de Xàtiva incorporarà vora 1,7 milions d’euros al pressupost municipal de 2023, procedents de distintes subvencions aportades per part d’organismes autonòmics com la Generalitat Valenciana o la Diputació de València, però també europeus amb els Fons de la Unió Europea. 

El gros d’aquestes ajudes destinarà al finançament de distints programes d’ocupació, amb un total d’1,48 milions. 256.594 es destinaran per als programes i subvencions de l’àrea de Dona i Igualtat, com ara el programa «Dones amb Futur» o formacions en capacitats digitals. Pel que fa al departament de Promoció Econòmica, es destinaran 752.911,2 euros per a programes com «Xàtiva Treballa» o «Escorxador Viu». En Joventut, l’ampliació serà de 269.317 euros que es destinaran a «T’avalem Joventut amb futur» o a les accions del «Erasmus Plus». 

A més a més, també es destinaran 60.000 euros per a la desnitrificadora i la renovació del sistema d’impulsió i telegestió del Carraixet, 42.429 euros per al Desdoblament del pavelló Esportiu Francisco Ballester, 20.217,14 euros per a la 

reforma de l’IES Josep de Ribera dintre del Pla Edificant o 23.813,02 euros per a altres activitats educatives. Escoltem l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà: