L’acte es va clausurar amb l’actuació de Pep Gimeno Botifarra interpretant la cançó “Al vent”

Foto ESTUDIO FEDERICO

El Museu de Belles Arts de Xàtiva va acollir ahir tard la inauguració d’aquesta exposició que mostra una selecció d’obres d’art, pintures i escultures, regalades a Raimon per diversos artistes amics del cantant, com Andreu Alfaro, Joan Miró, Artur Heras, Antoni Tàpies, Rafael Armengol, Manuel Boix, Joan-Pere Viladecans o José Ortega, entre altres. 

El museu de belles arts es quede xicotet per a la gran quantitat de persones que van acudir a la inauguració i molts dels assistents van haver de seguir l’acte a través de les pantalles de vídeo instal·lades a la Sala exterior. 

Dins, nombrosos convidats com l’exvicepresident del govern d’Espanya, Narcís Serra, dos exconsellers de cultura de la Generalitat de Catalunya, l’actual conseller de Recerca i Universitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, el periodista Juan Cruz o el pintor xativí Artur Heras, van assistir a un acte en el qual van intervenir, la regidora de cultura de Xàtiva, Raquel Caballero, el comissari de l’exposició, Pablo Camarasa, el conseller català, Joaquim Nadal, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i Raimon, que va ser qui va tancar els parlaments. L’acte es va clausurar amb l’actuació de Pep Gimeno Botifarra interpretant la cançó “Al vent”. 

Va haver-hi moments emotius que cal destacar. En el seu parlament, el conseller de Recerca i Universitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal va parlar del retorn de Raimon a Xàtiva: 

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà es va emocionar recordant les paraules del seu pare a ell i al seu germà, escoltant el vent: 

Va tancar els parlaments el cantant Raimon que es va mostrar agraït per un dia replet d’emocions en companyia de bons amics. 

L’exposició “60 anys d’Al vent” es podrá visitar fins el pròxim 19 de març.