La Fira tradicional es podrà visitar des d’aquest dimarts fins al dissabte 6 de gener, des de les 11 fins a les 14.30 i de les 17 hores fins a les 22 hores aproximadament

Ahir dimarts va tindre lloc la inauguració del tradicional Mercat medieval de Xàtiva, que ocuparà durant els pròxims dies la plaça del Mercat, la plaça de Sant Francesc, el carrer de Pi i el carrer de la Caldereria. El mercat es pot visitar fins al pròxim dissabte dia 6, en horari d’11 a 14.30 h i de 17 a 22 hores aproximadament. 

El Mercat Medieval d’aquest 2024 compta amb un total de 65 parades, de les quals 8 són d’alimentació i la resta de producte artesanal. Enguany també hi ha dues cantines i un forn de pa que atorga al conjunt un aspecte més tradicional. A més a més, s’ha instal·lat un espai infantil amb jocs de fusta i animació al carrer de la Caldereria. 

Per amenitzar les jornades es comptarà amb animació musical als matins i animació infantil a les vesprades. L’empresa organitzadora del mercat i del conjunt d’activitats ha sigut El Palleter. Escoltem a la regidora de cultura festiva, Maria Beltran: 

La primera Tinenta d’alcalde, Amor Amorós, també ha valorat la posada en marxa del mercat medieval de Xàtiva: