L’anunci l’ha realitzat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Alfred Boluda, al finalitzar l’acte homenatge al Gran Teatre

El regidor de Cultura de Xàtiva, Alfred Boluda, va anunciar divendres passat al Gran Teatre que Xàtiva proposarà al músic xativí i fundador d’Al Tall, Manolo Miralles, com a fill predilecte de la ciutat. La proposta anirà al plenari municipal que se celebrarà el pròxim mes d’abril. 

L’anunci es va fer la nit del divendres passat al Gran Teatre de Xàtiva, en l’acte d’homenatge a Manolo Miralles que va ser tot un èxit de públic. Damunt de l’escenari, un elenc d’artistes de renom del panorama musical valencià va omplir la vetllada de veus i música recordant al qui ha sigut un referent musical del País Valencià i que ens va deixar el passat mes de juliol. 

L’acte, que tenia les entrades esgotades des del passat 12 de març, va començar a les 19.30 h i va estar presentat per la periodista Amàlia Garrigós i pel crític musical Josep Vicent Frechina. 

Per l’escenari del Gran Teatre va passar una gran quantitat de músics i grups que directament o indirectament han tingut relació amb Manolo Miralles, com són, Pau Blanco, Bertomeu, Carraixet, el Cor de Bonrepòs i Mirambell, Owix, Pau Alabajos, Tomàs de los Santos, Rafa Xambó i La Fusteria, Feliu Ventura, Miquel Gil, Va de Dones, Pep Botifarra, Al Tall i Musicants. 

Finalitzades les actuacions van pujar a l’escenari la companya de Miralles, Pepa Cucó, i la seua filla, Mirella Miralles, per a oferir un breu discurs i per rebre, de la mà del president del Col·lectiu Ovidi Montllor, Jesús Barranco, un quadre amb el cartell del concert emmarcat. 

Finalment, el regidor de Cultura, Alfred Boluda, es va dirigir al públic i va fer l’anunci de la proposta de nomenament de Miralles com a fill predilecte de Xàtiva. L’acte va finalitzar amb la Colla la Socarrada i una actuació de dolçaines i tabals.