L’accés al Castell per a vehicles particulars ha estat tancat els dies 29, 30 i 31 de març i l’1 d’abril i es perllongara el 7 i 8 d’abril

Xàtiva ha preparat un dispositiu de cara a la celebració de la Pasqua, atés que s’espera rebre un gran nombre de visitants com ve sent habitual en els darrers anys. 

L’Oficina de Turisme es mantindrà oberta durant cada dia en horari de 10 a 18 hores, mentre que el Castell allarga l’hora de tancament fins a les 20 h des d’ahir dilluns. L’accés al Castell de Xàtiva romandrà també tancat per als vehicles particulars diumenge 7 i dilluns 8 d’abril. Per poder accedir a la fortalesa s’habilitaran minibusos amb eixida des de l’Oficina de Turisme i des de la plaça Espanyoleto, on continuarà habilitat un aparcament gratuït per als visitants que vulguen pujar a la fortalesa. 

El bus llançadora de la Plaça Espanyoleto prestarà servei de 10 a 15 i de 16:30 a les 20 h durant el mes d’abril, amb servei cada 20 minuts aproximadament. El preu en ambdós casos és d’1 euro per persona i trajecte, que s’haurà d’abonar al conductor. 

També obrin durant aquestes festes de Pasqua els museus de la ciutat: l’Almodí i el Belles Arts. L’horari, el diumenge 7 i el dilluns 8 serà als matins, de 10 a 14 h. El mateix horari tindrà Sant Domènec, però l’hora de tancament els dies amb horari vespertí serà les 19 hores. L’Antic Hospital, on s’ubica l’Espai Borja, té un horari d’11 a 14 hores excepte el dissabte 6 d’abril, quan també es podrà visitar a les vesprades en horari de 16 a 18 hores. Escoltem la regidora de Turisme de Xàtiva, Raquel Caballero: