Es continua apostant per una àmplia oferta d’activitats i tallers atenent les demandes de la joventut

La Regidoria de Joventut ha presentat la seua programació per als mesos de març i abril de 2020, en la que es continua apostant per una àmplia oferta d’activitats i tallers atenent les demandes de la joventut.

Durant els pròxims dos mesos es realitzaran diversos tallers al Centre Social Joventut, Oci i Cultura (JOC), activitats feministes, tornejos i el Dia de la visibilitat trans, entre d’altres, destacant que aquest mateix cap de setmana estarà ple d’activitats en commemoració del Dia de la Dona.

A la Casa de la Joventut, destaca una jornada de formació per als Corresponsals, el dissabte 4 d’abril i dos tallers relacionats amb el treball: «Ocupa’t: Perfil professional», per tal d’aprendre a fer un currículum i conèixer els recursos necessaris per a accedir a l’ocupabilitat, i un altre anomenat «Ocupa’t: Recerca activa» on podran aprendre a fer una cerca d’ocupació per xarxes.

Cal destacar dos concursos per part del Consell de la Joventut, un és del de Selfie Faller, del 10 al 20 de març amb huit premis de 50 euros, i altre per al disseny del nou logotip de l’associació d’escalèxtric Slot La Costera, amb un premi de 100 euros. També s’ha organitzat un viatge a PortAventura del 18 al 20 d’abril. 

Pel que fa a la formació, està previst un curs d’informàtica de processament de textos. Per últim hi haurà 3 exposicions: la primera en torn a la Revista ASSOCIATS 2019, organitzada pel Consell de la Joventut; la segona, de Cartells del Concurs del Dia de la Dansa organitzada per la Regidoria de Joventut i els participants del concurs; i l’última exposició, anomenada Llibres d’Artista, la qual estarà realitzada per l’alumnat del batxiller artístic de l’IES Josep de Ribera.