L’Ajuntament i el Club Ciclista Bicicletes Sanchis treballen colze a colze en l’organització

El Club Ciclista Biciciletas Sanchis i l’Ajuntament de Xàtiva han començat ja a preparar l’organització del Campionat d’Espanya de Ciclocrós 2022, que se celebrarà al nou circuit instal·lat al poliesportiu municipal Les Pereres del 7 al 9 de gener del pròxim any. Dies enrere, el regidor d’Esports, Pedro Aldavero es va reunir amb Salvador Sanchis i Miguel Ángel Ortega, directius del club ciclista, per començar a planificar tasques de cara al magne esdeveniment esportiu que albergarà la ciutat només passar les festivitats de Nadal i Reis.

L’experiència acumulada després de 3 anys organitzant la Copa d’Espanya de Ciclocrós a Xàtiva, junt amb la important inversió en la construcció del nou circuit a Les Pereres han estat les claus de l’elecció de Xàtiva com a seu dels pròxims campionats. Tal com explica Salvador Sanchis, “en la Copa d’Espanya que celebràrem a Xàtiva l’any passat estava el president de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme, José Luis López Cerrón i, en companyia del nostre alcalde i de Pedro Aldavero, es va comentar si podíem fer un campionat d’Espanya ací. L’Ajuntament de Xàtiva ho va agafar molt seriosament i finalment, ho tenim adjudicat ja.”

Per la seua part, el regidor Pedro Aldavero és conscient de l’oportunitat que signifca la celebració d’aquesta competició a Xàtiva. El regidor destaca que “és la primera vegada que tenim a Xàtiva un campionat d’Espanya de ciclocrós. És un esdeveniment importantíssim, el més gran des que desempenye el càrrec de regidor d’Esports”.

Finalment, el director tècnic del Club Ciclista Bicicletes Sanchis, Miguel Ángel Ortega, ha destacat la projecció que la prova té per al club: “per a nosaltres com a marca és molt important perquè tenim una escola de ciclisme de xiquets de 6 a 14 anys, també un equip junior, i donar-los l’oportunitat de competir a casa, en un campionat d’Espanya, per a nosaltres és el més important”.