A les 12:30h s’ha conovat als Mitjans de comunicació per informar dels actes del Dia Mundial contra la LGTBIfòbia

Hui dimarts, a les 13.30 h, l’alcalde de Xàtiva notificarà mitjançant les tradicionals cridades telefòniques a les candidates, quines han resultat elegides com a Falleres majors per a les pròximes falles de 2023.

Les cridades telefòniques es faran des de la Sala de premsa de l’Ajuntament de Xàtiva en l’acte informatiu que s’ha convocat a les 13.30 h, en el que participaran, l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, la regidora de falles, Maria Beltran, i el president de la Junta Local Fallera, Jesús Gonzalez.

Enguany opten al càrrec tres candidates a Fallera Major infantil i una a Fallera Major de Xàtiva. Les candidates han celebrat durant el passat cap de setmana una jornada de convivència i han realitzat entrevistes als mitjans de comunicació, tasques que han servit als membres del jurat per a la designació de les elegides.

La candidata a fallera major és Laura Hernández, de la comissió d’Abú Masaifa, i les tres que s’han presentat per a fallera major infantil són, Paula Molina, de la falla del Raval, Noa Esplugues, de la comissió de Sant Jaume i Concha Beltrán de la falla Ferroviària.

Per altra banda, a les 12:30 hores, a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva, s’ha convocat als mitjans de comunicació per a informar dels actes a celebrar i de la manifestació amb motiu del Dia Mundial contra la LGTBIfòbia, que és hui dimarts 17 de maig.