Aquesta nova ubicació va obtenir el recolzament i l’aprovació dels clubs esportius de la ciutat

El passat divendres es reuniren en l’Ajuntament de Xàtiva el regidor d’Esports Pedro Aldavero i la Coordinadora de Clubs esportius de Xàtiva, per tal de comunicar la ubicació del nou pavelló auxiliar, que serà finalment junt al Pavelló Francisco Ballester.

Així ho ha declarar el regidor d’Esports, qui també ha explicat que estes instal·lacions serviran a millorar la qualitat dels entrenaments dels clubs. Aldavero també ha destacat que aquest pavelló era un compromís ferm de l’equip de govern, que està prop de ser una realitat. 

Aquesta nova ubicació va obtenir el recolzament i l’aprovació dels clubs esportius de la ciutat, els quals van poder conèixer de primera mà el projecte que es pretén dur a terme, dins del compromís de la regidoria d’Esports de comptar amb el vist i plau de la Coordinadora com a ens representatiu de clubs i associacions esportives.

El següent pas en aquest sentit serà la redacció del projecte d’aquest pavelló auxiliar, al que seguirà la licitació de les obres que, està previst, puguen iniciar-se a finals d’any.