Els interessats en el nou cicle formatiu d’Impressió gràfica poden apuntar-se en el Portal d’Ocupació de Xàtiva 

Xàtiva comptarà el proper curs 2020/2021 amb una nova oferta formativa, emmarcada en els cicles formatius a través de la Formació Professional Dual, i que s’impartirà en el CIPFP La Costera amb la col·laboració del grup Hinojosa.

Es tracta d’un innovador cicle formatiu d’Arts Gràfiques de grau mitjà, concretament d’Impressió gràfica, amb el qual es busca atraure talent i afavorir la creació de llocs de treball qualificats en un sector molt específic, acostant a més la formació professional a la realitat empresarial mitjançant el mecanisme de la FP Dual, que combina la formació als centres educatius amb la que reben els estudiants amb les empreses adherides als programes.

Per a apuntar-se a la nova oferta formativa és necessari accedir i registrar-se aquesta setmana en el Portal d’Ocupació de Xàtiva (xativa.portalemp.com), per tal de participar en una sessió informativa que tindrà lloc el proper dilluns 15 de juny. A partir del dimecres 17 de juny es donarà inici a la preinscripció per a accedir a aquest cicle formatiu, en el qual hi haurà una formació de dos anys i un compromís d’inserció laboral per part de l’empresa una vegada finalitzats els estudis.

Per a accedir a aquesta oferta de formació és necessari comptar amb el graduat escolar, batxillerat, cicle formatiu de grau mitjà o bé certificat professional de nivell 2 i similars. S’aprendran tècniques en impressió offset, així com l’ús de maquinària d’impressió.