La GVA promou un servei que comptarà amb una freqüència de nou viatges diaris de dilluns a divendres

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa un servei de reforç de transport públic per tal de millorar la connectivitat interurbana i comarcal, i ahir va realitzar els seus primers recorreguts entre Xàtiva i València.

En la presentació d’aquest nou servei, que va tindre lloc a l’estació d’autobusos de Xàtiva, van estar presents la Directora General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible Roser Obrer, el subdirector general de Transport José Moltó i l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Aquest servei de transport públic passa d’una a nou expedicions diàries entre setmana (d’anada i tornada) i la durada del trajecte serà d’uns 70 minuts. L’eixida serà des de l’estació d’autobusos de Xàtiva i a València comptarà amb parades a l’avinguda Ausiàs March, Gran Via Ramón y Cajal i l’Estació d’Autobusos de València.

“Des de la Conselleria pretenem donar una alternativa a l’ús privat del cotxe de totes les persones que van a València a treballar o estudiar, a través del transport públic de viatgers interurbà mitjançant el bus”, va indicar la Directora General Roser Obrer.

Per la seua part, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà va manifestar que “tot el que siga incrementar els serveis de la ciutat, i més en una matèria tan sensible com és la de la mobilitat amb aquest servei complementari de bus, és totalment positiu.”