Aquest cap de setmana hi ha programades dues rutes per commemorar el Dia Mundial del Turisme

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprofitat la celebració al voltant del Dia Mundial del Turisme per col·locar senyalística informativa al voltant d’alguns dels espais històrics de la nostra ciutat referents a la seua etapa romana i àrab. 

Segons ha indicat la regidora de Turisme Raquel Caballero, “A Xàtiva hem volgut aprofitar la celebració del Dia Mundial del Turisme d’aquest any per valorar el patrimoni ubicat al barri del Raval”: 

Concretament s’han col·locat dos senyals interpretatives a l’entrada dels Banys Àrabs, al carrer Argenteria i al Nimfeu Romà; i també dos senyals direccionals ubicades al cantó del carrer Argenteria amb Jardins Palasiet i al camí que dona accés al Portet, just al costat de la Necròpoli. 

Dissabte, de 10:30 a 12:30 h, tindrà lloc una visita guiada al voltant de la ruta àrab i romana, amb visita al Nimfeu Romà, els banys i la Necròpoli Àrab; mentre que el diumenge de 10.30 a 14 h es realitzarà una Ruta de l’Aigua amb visita guiada des de l’Oficina de Turisme passant per la Font dels 25 dolls, camí de Sant Antoni, Arcadetes d’Alboi, Cova Negra i Casa de la Llum. Les places estan ja exhaurides, però per a apuntar-se a la llista de reserves es pot contactar a través de l’Oficina de Turisme, cridant al telèfon 96 227 33 46 o en el correu oficinaturisme@xativa.es. 

A més a més, hui dimecres, tant el Castell com els museus de l’Almodí i de la Casa de l’Ensenyança tindran l’accés gratuït amb motiu del Dia Mundial del Turisme.