La Biblioteca Municipal commemora aquest dia amb l’espectacle “Xàtiva, del collar al mural”

Des de l’any 1997, cada 24 d’octubre es commemora el Dia Internacional de les Biblioteques. La proposta sorgeix en record a la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, bombardejada la nit del 24 al 25 d’agost de 1992 durant la guerra dels Balcans.

Auspiciada per la UNESCO, la iniciativa va nàixer per traslladar a l’opinió pública la importància de la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com un instrument de millora de la formació i la convivència humanes.

Aquest any la Biblioteca Municipal de Xàtiva s’uneix a la commemoració i oferirà el dijous, 21 d’octubre, a les 19h, en la sala d’adults l’espectacle “XÀTIVA, DEL COLLAR AL MURAL” que entremescla la poesia  i la música. Un recital  que començarà amb els poetes àrabs del Xarq Al-Andalus fins a  arribar a Vicent Andrés Estelles,  participaran  el rapsode Vicent Camps  i el guitarrista Miquel Pérez Perelló.

L’espectacle serà totalment gratuït i les invitacions es podran arreplegar en la Biblioteca Municipal en l’horari habitual. L’aforament estarà limitat a huitanta persones.