L’actuació suposa una inversió de 65.738 euros i evitarà que el cablejat i la línia elèctrica recaiguen en les faroles i els arbres

L’Ajuntament de Xàtiva està executant el canvi de la infraestructura necessària per a les instal·lacions elèctriques que es realitzen tant en l’Albereda Jaume I com a l’Avinguda de Selgas amb motiu de la Fira d’Agost, la Fira de Nadal i els esdeveniments comercials, socials o esportius que se celebren anualment.

Aquesta actuació, que està duent-se a terme per l’empresa Elecnor, suposa una inversió total de 65.738,70 euros i té la intenció d’evitar que el cablejat i la línia elèctrica recaiguen sobre les faroles i sobre els arbres de la zona.

Tal i com explicava el regidor de Serveis Públics, Ricardo Martínez, l’actuació estava prevista des de fa mesos i esta permetrà penjar tots els elements que es col·loquen tant a l’Albereda com a l’Avinguda Selgas.

Pel que fa a l’Avinguda de Selgas, la intervenció consta de la instal·lació aèria de l‘extensió de xarxa de la companyia elèctrica per al subministrament als firaires. Com que la infraestructura és eventual, la instal·lació consta de recolzaments d’uns set metres d’alçada.

Respecte a l’Albereda Jaume I, l’actuació va des de l’edifici de l’Ajuntament fins a l’edifici de Correus, i consisteix en la retirada de les actuals porteries i la instal·lació, en la mateixa cimentació, de columnes cilíndriques d’acer en les quals es podran instal·lar ganxos i altres acoblaments. Aquesta instal·lació també es realitzarà a la Glorieta José Espejo, junt a la balustrada que separa el jardí de l’Albereda.