El MiL, que estava previst per a finals de maig, es reprendrà al 2021 amb una edició especial

El Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor (MiL), que tenia prevista la seua celebració a finals de maig, queda en suspens fins a l’edició 2021. Així ho han decidit de comú acord el director artístic de festival, Feliu Ventura, i els diferents departaments de l’Ajuntament de Xàtiva i de l’Institut Valencià de Cultura implicats en la seua organització.

La crisi sanitària arran de la Covid-19 i la incertesa de com serà el procés de tornada a la normalitat ha provocat que els responsables del festival hagen decidit cancel·lar preventivament l’edició d’aquest 2020 per poder dur a terme un MiL amb plenes garanties i preparar una possible edició especial el 2021.

La intenció des de l’organització del festival Música i Lletra és aprofitar tot el que siga possible la feina que s’havia fet fins ara, i planteja als artistes del cartell d’enguany -que no s’havia fet públic-, dates pel 2021 per tal d’adaptar-les a les seues agendes professionals en la mesura del possible, així com estar previnguts davant els imprevistos que puguen anar sorgint com a conseqüència d’aquesta anul·lació i treballar per sumar actuacions i continguts nous segons l’actualitat discogràfica de l’any vinent mantenint el MiL com un aparador de la millor música d’autor del país, en diversos estils i llengües.

La suspensió també afecta al MiL Descobreix: Certamen de Joves Cantautors/es programat junt amb el festival, el qual es reformularà per tractar d’assegurar una edició 2021 amb condicions òptimes i plenes garanties, i en la qual també hi haurà algunes novetats.