Ahir es va tornar a reunir el Consell de Xiquetes i Xiquets amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora

La regidoria d’Educació ha preparat una sèrie d’activitats amb motiu de la commemoració del Dia dels Drets de la Infància, el 20 de novembre passat, i el Dia de la Ciutat Educadora, ahir dimecres, 30 de novembre. 

La regidora d’Educació, Lena Baraza ha assenyalat la importància d’aquesta commemoració per a la nostra ciutat, i ha explicat que «formem part de la xarxa de ciutats educadores; concretament, estem en un grup de treball que lidera l’Ajuntament de Màlaga i que està dedicat a les necessitats d’educació per a la formació». La regidora ha especificat que «dins d’aquest grup de treball estem tractant la qüestió de com afavorir l’ocupació juvenil i ho estem fent a partir del nostre Pla Millenial». 

Precisament ahir dimecres, 30 de novembre, es va tornar a reunir el Consell municipal de Xiquetes i Xiquets que dona veu a tot l’alumnat de la ciutat a través dels seus representants, per abordar el concepte de ciutat educadora. 

D’altra banda, el departament d’Educació ha llançat la convocatòria de l’escola de Nadal. La preinscripció estarà oberta fins al dilluns 12 de desembre. El preu de matrícula és de 40 euros. L’escola de Nadal estarà en funcionament els dies 23, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3, 4 i 5 gener de 2023. El seu horari serà de 9 a 13 hores, amb un servei d’acollida gratuït de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. L’escola de Nadal serà a les instal·lacions del Col·legi Gozalbes Vera. Per a més informació i inscripcions, es pot acudir a la Casa de la Joventut, cridar al 962281803 o enviar un correu electrònic a educa@xativa.es. 

L’ajuntament ha editat cartelleria amb un codi QR que obri el formulari d’inscripció. Les places són limitades i prioritàries para persones empadronades a Xàtiva, per a conciliar la vida laboral i familiar i per a col·lectius amb vulnerabilitat social de la ciutat.