Les telefonades s’atendran de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores

El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha ampliat l’horari d’atenció del Servei d’Ajuda a Domicili per a persones grans que es va implementar la passada setmana al telèfon 96 228 98 16 per tal d’ajudar i atendre a aquest sector, un dels més vulnerables davant l’emergència sanitària produïda pel Covid-19. En concret, es podrà cridar a aquest telèfon de dilluns a divendres els matins de 9 a 14 i les vesprades de 16 a 21 hores. Per a emergències de cap de setmana, es recorda que s’haurà de telefonar a la Policia Local de Xàtiva o al telèfon d’emergències 112.

Aquest Servei d’Ajuda a Domicili per a persones grans ofereix, a més de resposta a consultes i a orientacions respecte a la situació, un servei de compra d’alimentació bàsica, productes d’higiene i productes farmacèutics que es fan arribar als domicilis de les persones afectades. Les persones encarregades del servei valoraran la urgència de cada cas en funció de les necessitats de cadascun dels usuaris, i ho reportarà a l’equip per valorar la intervenció necessària.

Benestar Social també ha recordat que té disponible el telèfon 96 228 98 08 per tal d’atendre consultes d’altre caire relacionades amb aquest departament. L’horari d’atenció serà també de 9 a 14 i de 16 a 21 hores.