La singular iniciativa d’ADEXAUTO tindrà lloc del 6 a l’11 de juliol i comptarà amb 16 expositors, 22 marques i 3 establiments d’ocasió

Durant el matí d’ahir dimarts, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i el president d’ADEXAUTO, Jesús Blázquez, presentaven en roda de premsa la primera edició de la Fira del motor en concessionaris, que tindrà lloc entre els dies 6 i 11 de juliol, i que suposa una iniciativa pionera al tractar-se de la primera vegada que es desenvolupa a Espanya una Fira amb aquest format.

La cita arriba de la mà del Pla d’Impuls de la Cadena de Valors de la Indústria de l’Automoció, presentat pel Govern Central i dotat amb 3.750 milions d’euros amb la intenció de pal·liar els efectes de l’actual crisi sanitària que han fet mossa especialment en el sector automobilístic. L’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, reiterava el suport econòmic dins del programa Reactivem Xàtiva i les ajudes des de l’Ajuntament per a la fira d’este any.

Aquesta I Fira del motor en concessionaris comptarà en total amb més de 25.000 metres quadrats d’exposició, 16 expositors, 3 establiments d’ocasió i 22 marques entre les que es poden trobar vehicles nous, de kilòmetre zero, seminous o d’ocasió. 

Per la seua part el president d’ADEXAUTO, Jesús Blázquez, va destacar que aquest format aplega en un moment excepcional, en el que és necessari reactivar l’economia automobilística i en el que amb les ajudes del govern central es donarà l’impuls que es necessita.

Els participants d’aquesta Fira comptaran en l’entrada amb un panell informatiu i al seu interior amb totes les mesures de seguretat estipulades per les autoritats sanitàries, així com també es facilitarà a les persones interessades en la Fira un plànol amb totes les marques, per tal de saber on es pot trobar cadascuna d’elles.

L’alcalde, Roger Cerdà, va incidir en que precisament aquestes fires comercials seran una de les línies estratègiques destacades en el Pla Director de Reactivació Econòmica i Social aprovat el passat 15 de maig en plenari extraordinari.