La cita es celebrarà fins el dissabte 11 amb la participació de 16 expositors, 3 establiments d’ocasió i 22 marques

Ahir va tindre lloc la presentació oficial de la Fira del Motor en Concessionari, en un acte que es va celebrar al Centre Cultural de Xàtiva (CCX) i al que van assistir l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el president d’Adexauto Jesús Blázquez, junt amb els responsables dels concessionaris que participen d’aquesta singular fira.

La I Fira del Motor en Concessionari es prolongarà fins el proper dissabte 11 de juliol. En ella participen 16 expositors i 3 establiments d’ocasió, amb un total de 22 marques i més de 25.000 metres quadrats d’exposició de vehicles nous, de kilòmetre zero, seminous o d’ocasió.

A més a més, la cita arriba de la mà del Pla d’Impuls de la Cadena de Valors de la Indústria de l’Automoció, presentat pel Govern Central i dotat amb 3.750 milions d’euros amb la intenció de pal·liar els efectes de l’actual crisi sanitària que han fet mossa especialment en el sector automobilístic.

El president d’Adexauto, Jesús Blázquez, va destacar que al llarg de tota la setmana hi haurà ofertes i promocions especials, que són exclusivament de Fira, i amb totes les garanties sanitàries i de seguretat, a més tots els usuaris poden comptar amb un plànol per tal d’identificar totes les marques participants i la ubicació de les mateixes.