La nova web ha sigut adjudicada per 17.048,90 € a l’empresa Digital Value i la seua creació i traspàs d’informació tindrà lloc al llarg del 2024

Xàtiva ha adjudicat la creació de la nova web municipal a l’empresa Digital Value per un total de 17.048,90 €. La nova pàgina electrònica s’inclourà dintre de la ferramenta de la Diputació de València “Portals Municipals” i la seua creació i traspàs de tota la informació es realitzarà al llarg del 2024.

El nou web permetrà estructurar de millor manera la informació dels serveis municipals, millorar les condicions d’accessibilitat, la inclusió de Xàtiva a l’APP de municipis de la Diputació de València i ampliar els serveis que es presten a través de la web.

La creació de la nova web està finançada a través de la subvenció per a Projectes de modernització i digitalització en l’àmbit de les entitats locals, convocada pel Ministeri de Política Territorial i a través de la qual Xàtiva va rebre el passat mes de maig 205.000 €. Aquesta subvenció està inclosa en el Pla de recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb fons europeus Next Generation.

A banda d’aquest contracte, amb aquesta subvenció s’ha finançat el centre de processament de dades amb 84.821 €,  el Firewall amb 16.850,39 € i la vigilància en accessos remots amb 28,678,33 €. A més, s’està tramitant la integració en carpeta ciutadana amb 40.000 € i l’antivirus amb 60.000 €.

Escoltem el regidor d’administració digital i participació ciutadana, Hèctor Cuenca: