El curs tindrà lloc els pròxims dies 23 i 24 de març i s’hi han matriculat, fins el moment, 101 alumnes, dels quals 70 són d’escoles de música d’altres localitats

Xàtiva acollirà aquest cap de setmana la VIII edició del curs del mètode Suzuki en el Conservatori Municipal «Lluís Milà», que comptarà fins al moment amb 101 alumnes, dels quals 31 són del Conservatori de Xàtiva i de l’aula del mètode Suzuki; i els 70 restants són d’altres escoles de música, entre les quals destaquen València, Alacant o Màlaga. A més a més, també assistiran 7 professors com a observadors. 

La cita tindrà lloc els pròxims dies 23 i 24 de març i les classes estaran impartides per la violinista i professora Anna Podhajska, fundadora de l’Institut Suzuki de Gdansk, a Polònia; Koen Rens, reconegut violinista i director de l’orquestra simfònica en l’Acadèmia de Música de Turnhout, Bèlgica; i la pianista acompanyant, de la localitat de Canals, Maria Soledad Albuixech. 

El curs està adreçat a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 14 anys que estan aprenent a tocar el violí, però també a professors i professores que volen millorar el seu aprenentatge. Les inscripcions encara estan obertes.