El propòsit de la reunió va ser analitzar la implementació dels contractes programa en els territoris respectius

El dijous passat, el saló d’actes de la Mancomunitat La Costera-Canal va ser l’escenari de la celebració de la Comissió Tècnica de Seguiment del Contracte Programa corresponent a l’any 2022 per als departaments 6 i 7 de Serveis Socials. 

El propòsit de la reunió va ser analitzar la implementació dels contractes programa en els territoris respectius. Els departaments 6 i 7, que comprenen àrees com la Foia de Bunyol, Plana d’Utiel-Requena, Vall de Cofrentes-Ayora, i tots els serveis socials de la Costera i la Canal de Navarrés, es van unir en aquest esdeveniment clau per a avaluar l’avanç i l’eficàcia dels programes socials implementats durant l’any. 

La Comissió també va comptar amb la participació activa de 60 professionals dels equips de serveis socials dels Departaments 6 i 7, els qui van brindar informació valuosa sobre el terreny. Durant la sessió, es va fer una anàlisi exhaustiva de l’execució dels contractes-programa de tots dos departaments, discutint les conclusions i resultats obtinguts. Aquest intercanvi d’informació i experiències estableix les bases per a futures millores i ajustos dels programes socials, contribuint així al benestar i desenvolupament de les comunitats ateses.