Les Pereres reunirà a esportistes de tota la província de València 

SONY DSC

Hui, el Poliesportiu les Pereres de Xàtiva acollirà el primer encontre d’Atletisme en pista per a persones amb diversitat funcional intel·lectual. És el primer encontre des que en març de 2020 es van suspendre totes les competicions esportives per a aquest col·lectiu a conseqüència de la pandèmia.

Cent esportistes de tota la província de València provinents d’Ontinyent, València, Castelló de la Ribera, Gandia, Torrent, l’Alcúdia, Manises, Rocafort i Xàtiva competiran en aquest campionat que donarà inici a la temporada atlètica d’aquest col·lectiu. En l’encontre, a més del centre ocupacional de Xàtiva, també participarà com a entitat convidada el Centre d’educació especial Pla de la Mesquita.

La competició ha començat a les 11 del matí amb una prova de 400 metres marxa per a acabar amb les proves oficials de 100 i 200 metres.

En aquesta ocasió, alumnes de l’IES de Vallada faran de voluntaris de l’organització. La competició, organitzada per Aspromivise, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment de la seua capacitat.