Aquest torneig pertany encara a la temporada 2019-2020

Diumenge  27 de setembre es disputarà a Xàtiva el Campionat Autonòmic de Bàdminton en les categories Sub-11 i Sub-15, aquest torneig pertanyent a la temporada 2019-2020, hauria d’haver-se disputat dies després de l’activació de l’Estat d’Alarma.

Aquesta competició serà l’encarregada d’inaugurar el calendari competitiu de la Comunitat Valenciana i servirà per a posar a prova el protocol de seguretat elaborat per la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, on prima la seguretat dels esportistes, tècnics i àrbitres participants en aquesta.

En el vessant esportiu el club xativí, estarà representat en totes dues categories, amb un total de quinze esportistes participants. Seran els primers a poder posar-se a prova després del primer mes de treball després del parèntesi estiuenc.

La competició es realitzarà a porta tancada en el Pavelló Municipal Francisco Ballester a partir de les 9.00h del matí.

D’altra banda, un nou curs de l’Escola Esportiva Municipal de Bàdminton Xàtiva donarà inici el dimarts 29 de setembre en les instal·lacions esportives del Col·legi Jacinto Castañeda. Una temporada més el tècnic del Club Bàdminton Xàtiva, Javier Alcázar, s’encarregarà de dirigir els entrenaments i guiar als joves esportistes en els seus inicis en la modalitat de bàdminton.

Com és habitual les sessions d’entrenaments es desenvoluparen dimarts i dijous i es comptarà amb dos torns d’entrenament en funció de l’edat dels esportistes:

  • 1r Torn de 17.25 h a 18.25h Esportistes edats de 5 a 11 anys.
  • 2n Torn de 18.25 h a 19.25h Esportistes edats d’11 a 16 anys.