El club xativí comptara amb representació de set esportistes

El pròxim cap de setmana la localitat de Xàtiva acull una de les proves de caràcter nacional destinada als esportistes de les categories Sub-13 i Sub-17 en la qual es donaran cita 93 esportistes de tota la geografia nacional.

Durant el 24 i 25 de setembre es disputarà en el Pavelló Municipal Francisco Ballester aquest torneig que comptarà amb la presència de diversos esportistes del Club Bàdminton Xàtiva. En la categoria Sub-13 Feliu Terol i Martina Molina seran els encarregats de representar a l’entitat, i en la categoria Sub-17; Andrea Orquín, Marcos i Jesús Cimas, Sarai Ramón i Ximo Torres. Una nova oportunitat perquè els xativins continuen sumant punts de cara a la classificació per a la disputa del Campionat d’Espanya de les seues respectives categories.

La jornada del dissabte 24 s’iniciarà a partir de les 9.30h i es disputaran els partits de la fase de grups més la fase final fins a quarts de final, i en la jornada matinal del diumenge 25 es jugaran les semifinals i finals de les diferents categories i proves.

Des de el club conviden a les xativines i els xativins a passar pel pavelló F.Ballester a gaudir d’un gran nivell de bàdminton i de les activitats de AirBadminton i Crossminton que ha preparat el Club Bàdminton Xàtiva per a la jornada del dissabte.