En acabar l’acte es posarà a la venda una carpeta amb la reedició de les revistes per un preu simbòlic de 5 euros. La recaptació es destinarà a fins benèfics. 

Del 3 al 10 de febrer, a la Sala d’exposicions de la primera planta de la Casa de Cultura de Xàtiva, es podrà veure l’exposició fotogràfica d’homenatge als periodistes esportius xativins Pepe Gutiérrez, Josep Lluís Fitó i Vicent Grau, amb fotografies dels anys 50 i 60 i documents antics de la Creu Roja. La inauguració serà aquest divendres, 3 de febrer, a les 20.30 h. 

Prèviament, a les 20 h, al saló d’actes de la Casa de Cultura, hi haurà una xerrada-debat titulada “L’evolució del periodisme esportiu” que comptarà amb la participació de destacats periodistes del passat i del present com són, el president de l’Associació de la premsa d’Espanya, Julián Redondo, el vicepresident primer de l’Associació de la Premsa Esportiva d’Espanya, Jesús Àlvarez, la subdirectora del diari El Mundo Deportivo, Cristina Cubero, i el president de l’Associació Valenciana de la premsa esportiva, Paco Nadal. També han confirmat la seua assistència, el president de la Federació de futbol de la C. Valenciana, Salvador Gomar i l’exjugador de futbol del València CF i del FC Barcelona, Robert Fernandez. 

En acabar l’acte es posarà a la venda una carpeta amb la reedició de les revistes per un preu simbòlic de 5 euros. La recaptació es destinarà a fins benèfics. 

L’exposició d’homenatge als periodistes xativins i la tertúlia esportiva estan organitzades per l’Associació esportiva Murta de Xàtiva i formen part dels actes del centenari de la revista d’esports “El penalty” que va néixer l’any 1923.