El 70% de la inversió anirà a diferents projectes que compleixen amb els objectius de desenvolupament sostenible

L’Ajuntament de Xàtiva ha acordat la sol·licitud d’ajudes referents al Pla d’Inversions de la Diputació de València per al bienni 2020-2021, que ascendeix a un total de 1.082.227 euros per a les inversions de diferents projectes municipals.

L’Alcalde de la ciutat, Roger Cerdà ha informat de quines són els principals objectius i algunes de les actuacions més rellevants que van a portar-se a terme, amb empreses del municipi.

Segons informen des de l’Ajuntament de Xàtiva, també està previst dur a terme la urbanització de l’accés a Xàtiva per la carretera del Genovés, des del Camí de Sant Antoni fins a l’entorn de la Font dels 25 dolls (que suposarà un total de 134.112 euros), la reparació de la xarxa d’aigua potable nº1, al sector del Casc antic (62.600 euros), i la reposició de murs de la Casa de la Llum i adequació de l’entorn de la Cova Negra (47.411,12 euros).

L’Ajuntament de Xàtiva es compromet a aportar aquella part de l’import total de les inversions que no cobrisca l’ajuda concedida per part de la Diputació de València, i que no haja estat finançada d’una altra manera.