L’Ajuntament ha procedit a la concessió del pagament del 50% de les subvencions destinades a 24 clubs, associacions esportives i centres escolars

L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit a la concessió del pagament del 50% de les subvencions destinades a 24 clubs, associacions esportives i centres escolars de Xàtiva per al present exercici 2020,  per un total de 116.155 euros. Un pagament que correspon a la meitat de l’ajuda, en base a la quantitat concedida i justificada durant l’exercici 2019.

Disposar de la meitat d’aquesta subvenció a principis d’any, és una de les demandes històriques de les entitats esportives, ja que els permet obtenir liquiditat i poder afrontar despeses bàsiques com el pagament de llicències federatives o d’arbitratges.

Segons ha afirmat el Regidor d’Esports Pedro Aldavero, aquest pagament anticipat es va acordar amb la Coordinadora de Clubs, i el nostre compromís és abonar aquesta quantitat per a poder alleujar les despeses dels clubs, així mateix també ha volgut agrair als tècnics i a l’administració de l’Ajuntament, tot l’esforç que han realitzat per poder complir aquesta demanda dels clubs i les associacions esportives de la ciutat.