Les excursions per visitar l’atractiu nadalenc de la capital de la Costera s’han convertit en tota una costum

Al voltant de 4.000 escolars de tota la província de València han passat al llarg d’aquestes setmanes pel Betlem Monumental de Xàtiva per visitar les seues figures i escenes a tamany natural. 

Es tracta de xiquets i xiquetes de totes les edats i etapes escolars, ja que les diferents excursions han anat des d’Escoles Infantils de 2 anys fins a l’alumnat de Batxillerat, Escoles Taller, Centres Ocupacionals i Centres de Dia. 

A més dels escolars de Xàtiva, també han fet la seua visita, centres de localitats com ara Canals, València, Massanassa, Carcaixent, Novetlè, Senyera, Gandia, Benigànim i fins i tot Caudete. Escoltem la regidora de Cultura Festiva María Beltrán: 

En les dues primeres setmanes d’obertura el Betlem ja va superar les 47.000 visites, xifra que convida a pensar a superar el rècord, estipulat en més de 115.000 entrades, atés els pròxims dies festius en els quals l’afluència de gent augmenta considerablement a la ciutat. 

Cal recordar que el dia 31 de desembre el Betlem Monumental avançarà el seu tancament a les 19 hores, mentre que el dia 5 de gener estarà tancat de vesprada fins a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. La resta de dies el Betlem té un horari ininterromput de 10 a 22 hores i l’entrada és gratuïta.