Nova oportunitat per a Canals i Alcúdia de comprar un vol directe cap a la salvació

Aquest cap de setmana es donen dues grans cites dels equips veïns de la costera que estan enquadrats en l’apassionant grup tercer de la regional preferent.

El dissabte a les 17.30 la U.D. Canals rep al Quatre Camins a un imbatible Alberic enguany. Serà una gran oportunitat perquè el nou entrenador, Esteban Cana, aconseguisca la seua primera victòria, després d’aconseguir dos empats, i un d’ells contra un rival d’entitat com el Quart de Poblet. La tornada del seu davanter Juanpe, ha assegut com una benedicció, ja que la seua pólvora és un altre motiu de pes per creure en les possibilitats d’aquest equip. Dues dinàmiques dispars per a tractar d’obtenir els seus objectius, pel fet que resten sis jornades i tots els equips exhauresquen les seues possibilitats per a arrodonir les seues temporades.

D’altra banda, voldran que els seus veïns d’Alcúdia aconseguisquen aquesta victòria davant l’Alginet, perquè, en cas de guanyar tots dos equips, el Canals s’aproparia a aquest rival en la taula. A més a més, per als de David Barberà, el partit també es presenta com tota una final per tractar de somiar amb la salvació. L’Alginet no guanya a casa des del mes de gener i l’Alcúdia tampoc ho assoleix lluny del José Gramage des d’aquest mes.

Esperem que ambdós equips guanyen els seus partits per tal de demostrar que la temporada que ve volen seguir en aquesta categoria.