Les jugades a baló parat van decidir el partit entre el Canals i el Xàbia

En la vesprada del dissabte el futbol va tornar al Quatre Camins per a la disputa de la segona jornada de la lliga À Punt Preferent. La UD Canals afrontava el primer encontre a casa rebent al CD Xàbia.

Els primers minuts no van ser bons per als d’Esteban Cana que pareixia que els costara entrar en el partit, però a poc a poc van anar guanyant protagonisme amb el baló sent més intensos en el seu joc i dominant la situació. Al minut 16 de partit el Canals s’avançava al marcador. Els locals van penjar una falta a l’àrea que va acabar introduint en pròpia porteria el visitant Joan Bataller. Amb el resultat a favor els canalins van seguir insistint en el seu joc ofensiu provocant així un penal quant l’electrònic sobrepassava els 20 minuts de joc. Jordi Peiró transformava des dels 11 metres i amb la renda de dos gols es va arribar al descans.

El CD Xàbia va buscar la reacció introduint canvis al descans, però els d’Esteban Cana van continuar dominant el partit. Fruit del Bon joc ofensiu dels locals al minut 65 el Xàbia es quedava amb un home menys, Miquel Mut va veure la segona cartolina groga en cometre una falta prop de l’àrea. Una falta amb doble càstig, una bona execució d’aquesta va suposar un Bon remat de Carlos Calatayud per a posar el 3 a 0. Minuts de relaxació per al Canals que ho van pagar concedint diverses ocasions de perill fins que al minut 70, Luis Garcia va retallar distancies per als visitants. Els últims 20 minuts de joc de nou el Canals t’ornava a manar sobre la gespa del Quatre camins on ja no es va moure el marcador.

L’últim minut de l’encontre va donar la victòria al CD Olímpic

Després d’aconseguir la victòria davant el Promeses Sueca, els de Xavi Candel debutaven com a locals a la Lliga À Punt Preferent. Ahir a les 18:30 hores les graderies de la Murta presentaven una bona entrada per a presenciar l’encontre entre el CD Olímpic i el CE Alberic.

Els primers minuts d’encontre es va veure un Olímpic amb la idea clara de mantenir un bloc fort defensivament, l’Alberic era l’equip que més possessió de baló tenia. Al minut 10 van avisar els visitants després d’un desajust defensiu. Els minuts anaven passant, però sense perill clar per a cap de tots dos equips. Ja entrats en la primera mitja hora, Jabu, rematava molt creuat davant d’Enric i quasi de forma immediata responia l’Olímpic amb un remat molt centrar de Migue Aracil, després d’una bona combinació. Minuts després qui va prova sort va ser Aquino en rematar una centra de Llorenç, però no va veure porteria. Quasi amb la primera part acabada Aquino va veure la segona targeta groga per mans, l’Olímpic es quedava amb un home menys per a tota la segona part.

En el segon temps ja en marxa Candel va moure la banqueta donant entrada a Rueda i Fuster. Aproximacions tímides però que no posaven en perill als porters. A menys de 15 minuts per al final Enric molt atent va traure amb els peus una bona rematada de l’Alberic per a salvar al CD Olímpic. Joan va gaudir d’una bona ocasió després d’una magnífica centrada de Rueda, però el baló se’n va perdre per damunt del travesser. Els últims minuts van ser constants interrupcions I pèrdues de temps. Quant ja passaven quasi 11 minuts dels 90 reglamentaris, arribava l’esclat de la Murta. Treta de banda des del costat esquerre, baló enrere per a buscar un desplaçament a l’espai i ahí va aparèixer Javi Fuster per esprintar amb el balo i creuar un Bon tir davant del porter Xuso i posar al minut 101 l’1 a 0 en la Murta per a donar-li al seu equip tres punts més que el col·loquen colider amb l’Ontinyent 1931.