Partit vital pel que podia succeir en finalitzar la jornada

La vesprada de futbol a la Murta fou apassionant. Olímpic ‘B’ i Alcúdia ‘B’ es veien les cares en un partit que podia ser clau per a les aspiracions del filial socarrat. Els xics de José Cucart s’enfrontaven a un equip que no tenia res a perdre i amb arguments ofensius per a poder fer mal. L’equip va estar molt junt i va saber neutralitzar bé les seues possibilitats. Tres gols de Ferrán van servir perquè l’Olímpic sumés els tres punts que finalment l’han col·locat líder.

Tot es va posar de cara al minut 37, quan Ferrán va tornar a ser el més llest de la classe per aprofitar una segona jugada i enviar la pilota al fons de la xarxa. Abans, Pepe havia tingut l’ocasió més clara, amb un mà a mà que va aturar el porter visitant. Va ser el més destacat d’una primera meitat on el domini local era evident, però on l’Alcúdia aprofitava errors no forçats per a eixir ràpidament a la contra.

Després del pas per vestidors, els locals van tenir més presència en camp rival, fruit de la bona condició física de tots els jugadors. Aquest fet, feia que els alcudians no pogueren avançar línies amb facilitat, provocant que la seua referència en atac hagués d’ixir de la seua zona d’influència per tractar de pujar la pilota. El control era total i Ferrán posaria dos gols més per arrodonir la gran vesprada de l’equip. El segon, d’estar en el lloc, i el tercer, després d’un regal en forma de pentinada del seu soci en atac Pepe.

Destacar els bons minuts del debutant Carlitos, així com la contribució dels jugadors que van sortir des de la banqueta.