Canals i Alcúdia necessiten tres punts d’urgència per aconseguir la permanència

Aquest cap de setmana, els nostres equips encasellats al grup tercer de la regional preferent, enfrontaran dues finals contra dos rivals de la part alta de la classificació com són l’Alberic i l’Alcúdia.

Començarà el Canals jugant al Quatre Camins davant l’Alcúdia. Un equip que arriba encara amb aspiracions de jugar un nou play-off d’ascens, i que afrontarà el partit com tota una final. Veurem si els d’Esteban Cana, que compten amb jugadors experimentats, juntament amb les noves joves incorporacions, poden aconseguir una victòria vital per despegar-se de la zona de perill.

Per la seva banda, l’Alcúdia de Crespins visitarà el camp municipal d’Alberic, per enfrontar-se a un dels equips revelacions d’aquest grup, que fins fa poc comptava amb una increïble ratxa d’imbatibilitat i que vol acabar la temporada tan alt com siga possible. Els de David Barberà ho tenen més complicat que els seus veïns de Canals, ja que són últims i necessiten més que un miracle per salvar la categoria.

Això sí, la bona notícia és que els dos equips de la costera segueixen vius, per tant, han de jugar els seus partits sense por ni complexos, per intentar aconseguir l’objectiu final de ser equips de preferent.