La Murta en peu va ovacionar als jugadors en el seu acomiadament de la temporada

Ahir diumenge la Murta anava a viure l’últim duel de l’Olímpic de la temporada i de 3RFEF. Els de Xàtiva ja amb el descens confirmat des de la passada jornada, volien brindar-li a la seua afició una victòria. Per la seua part l’Oriola arriba a la Murta en llocs de promoció i necessitava la victòria per evitar qualsevol esglai.

Els de Berna Ballester entraren al partit amb la intenció ferma de competir, com aixi ho van demostrar. L’encontre no va tindre un dominador clar quant a l’esfèric, als primers minuts cap dels dos equips tenia la necessitat d’arriscar en excés. Serpeta ho va intentar per a l’Olímpic amb una de les seues accions habituals partint des de la banda però el seu llançament se’n va anar alt. A la mitja hora va ser Leo qui ho va intentar sense trobar porteria. L’Oriola no va passar en problemes a Vio, i va arribar el descans amb empat a 0.

Després del pas pels vestidors el primer en aparèixer va ser Vio, per a evitar una vaselina del davanter visitant. Al minut 55 magnífica acció de l’Olímpic que va dur el baló de costat a costat, Juanjo, Pallarés, Serpeta van participar per dur el baló de dreta a esquerra on va aparèixer Leo, per deixar l’esfèric en la frontal i Lio anotara l’1 a 0 amb el qual la Murta va esclatar d’alegria.

La reacció de l’Oriola va arribar i 4 minuts després enviava un baló al pal. Tot i que fins al moment la resta de resultats de la jornada acompanyaven als visitants ho va intentar, però el seu gol haver anul·lat per fora de joc.

Els resultats canviaven a la resta de camps de la tercera divisió i entrava el nerviosisme als alacantins que no conseguia apropar-se a Vio. Per contra l’Olímpic ho va voler aprofitar a la contra i primer Serpeta i més tard Jaime es van plantar davant el porter que va desbaratar les ocasions.

Al remat victòria per al CD Olímpic i la Murta en peu va rendir una emocionant ovació als seus jugadors.