El CD L’Alcúdia de Crespins pateix la seua tercera derrota consecutiva

El darrer cap de setmana en la Regional Preferent tan sols la UD Canals va aconseguir puntuar pel que fa als equips de la comarca de la Costera. L’equip de Gabi Martínez es va imposar per 0-1 al Almusafes CF gràcies a un gol del debutant Carlos Cortés, que els permet pujar fins a la sisena plaça de la classificació.

D’altra banda, el CD Llosa va caure per 0-2 contra la UD Carcaixent. Cristian Muñoz, en el tram final del primer temps, i Adolfo Garcia, a l’inici de la segona meitat, van marcar els dos gols que van donar la victòria als visitants.

Per últim, el CD L’Alcúdia de Crespins també va perdre aquesta jornada per 0-2 i ho va fer contra un dels equips més potents del grup com la UD Castellonense. Els d’Alberto Talón van patir la seua tercera derrota consecutiva en 7 dies en un partit que va quedar quasi sentenciat al primer temps amb un doblet d’Alex Peralta.

La pròxima jornada, prevista per a aquest dijous, la UD Canals descansa, el Llosa visita el camp de la UD Castellonense, quart classificat, i el CD L’Alcúdia de Crespins es desplaçarà a Sueca per mesurar-se a la SD Sueca, tercer classificat.