El Familycash Xàtiva Femení va cedir contra el segon classificat el Futbol Club Cartagena

Contundent victòria del Familycash Xàtiva masculí contra el CV Sayre de Las Palmas de Gran Canaria per 0-3 en partit disputat en la vesprada del passat dissabte en el pavelló de voleibol xativí, corresponent a la jornada dèsset de la lliga de plata espanyola. Un partit en el qual els d’Hernán Pesci es van emportar els tres punts en joc davant un lluitador equip canari. En el primer set els de Xàtiva van aconseguir avançar-se en el marcador després que els canaris aconseguiren contindre el partit (10-9), a partir d’aqueix moment, la regularitat local aconseguiria que les diferències anaren augmentant, sobretot pel treball en servei i atac (17-10), la qual cosa acabaria forçant el temps mort de l’entrenador canari. Una diferència que va anar augmentant fins al final. En la segona mànega un panorama molt semblant al set anterior, els visitants van lluitar fora mida (8-7), els xativins van haver d’emprar-se a fons per a marcar diferències (13-10). Els de Xàtiva van treballar un excel·lent atac i van forçar en servei per a dificultar a la recepció canària. Les diferències van anar augmentant fins al final. El tercer set va ser el més còmode per als locals, potser el més clar del partit, els canaris van arriscar, però van cometre massa errors no forçats, malgrat que els començaments van resultar igualats (5-5). Quan la diferència començava a ser una mica més significativa el tècnic de Xàtiva va decidir donar entrada als jugadors menys habituals, sobretot júniors o juvenils, que van tindre els seus minuts i el seu protagonisme en pista. Finalment, els locals tancaven el partit sense majors complicacions.

Derrota del Familycash Xàtiva voleibol femení contra el segon classificat Futbol Club Cartagena per 0-3, en partit disputat dissabte passat en el pavelló de voleibol xativí, corresponent a la jornada dèsset de la lliga de plata espanyola femenina. Les de Rafa Mora van lluitar fora mida contra un equip molt superior que va aconseguir controlar bé el partit en els dos primers sets, però que va tindre una extraordinària reacció xativina en el tercer set. Les cartageneres van demostrar en la primera pispa el perquè de la seua posició en la classificació, treballant bé en bloqueig i amb un bon atac (7-11). Les de Xàtiva van intentar arriscar, però es van trobar a un rival molt sòlid i res van poder fer. Un panorama semblant en la segona manga, les visitants van cometre molt pocs errors no forçats, van estar excepcionals en bloqueig i atac, anul·lant la rematada xativina (1-8). Les locals no es van resignar a anar-se de buit i van tornar a arriscar el tot pel tot, retallant alguna cosa les diferències (7-9), però l’esforç no va ser suficient perquè les murcianes van amarrar més el joc (7-15), deixant sense opcions a les locals. No obstant això, no hi ha dos sense tres, les de Xàtiva van tornar a la càrrega en el tercer set (7-10). Les diferències no eren tan grans, fins i tot es podia fer una mica més, així en una magnifica ratxa atacant van aconseguir avançar-se en el marcador per primera vegada durant la trobada (16-14). Contraatacaven les murcianes que no volien cap sorpresa (17-20) forçant el temps mort de l’entrenador de Xàtiva. Van reaccionar de nou les xativines, i l’empenyiment va donar els seus fruits (21-20), màxima emoció i moments brillants de joc, amb el suport del públic. No obstant això, al final es va trencar el somni xativí amb dos excel·lents bloquejos murcians que tancaven el partit per 22-25.

En les categories de Base. L’equip masculí Xàtiva sènior de la segona divisió autonòmica aconseguia una doble victòria en una doble jornada que van haver de disputar. El dissabte van guanyar per 3-0 al CV L’Eliana i el Diumenge van guanyar a Sagunt per idèntic resultat de 0-3 contra el Stella Maris. Derrota del Juvenil masculí del Xàtiva voleibol per 3-1 contra el CV València en la primera divisió autonòmica, en un partit disputat fins al final. Victoria del juvenil femení de segona divisió autonòmica a Algemesí per 1- 3.