Les juvenils de Xàtiva es van desplaçar a la pista del Club Voleibol Sedaví, van cedir per 2-3

En la primera divisió juvenil femenina, el Familycash Xàtiva femení va disputar una doble jornada en la qual van obtindre quatre punts. Divendres passat en el Pavelló Municipal de voleibol es van enfrontar les xativines contra el VoleyGrau de Castelló, finalment van guanyar les de Xàtiva per 3-1 (25-16, 24-26, 25-9, 25-14) aconseguint els tres punts. El diumenge es van desplaçar al pavelló municipal de Sedaví on van cedir per un igualat 2-3 (16-25, 19-25, 25-17,25-19,15-11) i van aconseguir un punt.

En el partit contra el Voley Grau de Castelló les de Rafa Mora i Larry Creus van tirar avant el resultat després de guanyar clarament en el primer set. Un segon set molt més igualat, amb domini altern entre tots dos conjunts, que finalment va recaure del costat de l’equip de Castelló per 24-26, amb el que empataven el partit. De nou les de Xàtiva van ser més regulars en el tercer set i van donar poques opcions a l’equip visitant (25-9). En el quart i definitiu set les de Xàtiva van eixir a tancar el partit, van cometre pocs errors i el van aconseguir per 25-14, emportant-se els tres punts en joc.

Diumenge passat les juvenils de Xàtiva es van desplaçar a la pista del Club Voleibol Sedaví. Les de Xàtiva van cedir per 2-3 (16-25, 19-25, 25-17,25-19,15-11) després d’anar guanyant els dos primers sets. El Xàtiva amb un bon nivell de joc van aconseguir emportar-se el primer set per un clar 16-25. Van continuar treballant bé durant el segon set, que van tornar a guanyar assegurant un punt del partit. Canviava el panorama, el Sedaví van ser més regulars en el tercer set i van guanyar per 25-17. Un competit quart set que les de Xàtiva no van aconseguir tancar, i que va acabar amb victòria de les locals, que van aconseguir forçar el set de desempat. Un emocionant cinqué set que finalment s’emportava el Sedaví, guanyant per 15-11.

En la categoria Iniciació al Rendiment cadet masculí preferent es va suspendre la trobada prevista dissabte passat entre el Xàtiva voleibol i l’SD Petrer per diversos casos de covid en l’equip del Petrer.

Derrota del Xàtiva voleibol en la categoria cadet femení zonal d’Iniciació al Rendiment, fase d’ascens a la categoria preferent, contra el Platges de Benidorm per 0-3 (19-25, 20-25, 7-25). Les de Cecilia Ponce i Laura Molina no van poder amb el Benidorm, que va resultar un equip superior en el balanç general de la trobada. Els dos primers sets van estar bastants igualats, però en el tercer set s’observe un clar domini del Benidorm.

En la categoria Iniciació al Rendiment infantil masculí preferent el Dental Carralero Xàtiva 2 aconseguia una bona victòria a Gandia on guanyaven per 0-3 (12-25, 12-25, 9-25) en un partit que van dominar de principi a fi els de Rubén Martínez i Ismael González, amb parcials clars. En el primer set els de Xàtiva van ser molt regulars, i van continuar dominant en el segon set. Un tercer set que van encarar bé des de l’inici, els va permetre tancar el partit i emportar-se els tres punts en joc. El Dental Carralero Xàtiva 1 cedien contra el CV Ontinyent per 1-3 (21-25, 25-19,19-25, 22-25) en un partit en el qual els de Borja Reyes van lluitar fora mida, així en un igualat primer set guanyaven els de Xàtiva. L’Ontinyent aconseguien guanyar el segon set, empatant el partit. Els visitants van aconseguir guanyar també el tercer i el quart set amb un tanteig molt ajustat.

En la categoria Iniciació al Rendiment infantil femení zonal, fase d’ascens a preferent s’enfrontaven els dos equips de Xàtiva. El Dental Carralero Xàtiva Groc vencia al Dental Carralero Rojo per 3-0 (28-26, 25-8,25-18). Un primer set molt igualat on van lluitar tots dos conjunts fora mida, i els dos següents on les xiques de l’equip groc van dominar la situació.