El Ahora Vòlei Xàtiva femení torna del llarg desplaçament a Sevilla sense puntuar

Nova victòria del Familycash Xàtiva voleibol masculí per 3-0 enfront del CV Roquetes (Tarragona) amb parcials de 25-14/26-24/30-28. Partit disputat dissabte passat en el pavelló de voleibol de Xàtiva, corresponent a la setena jornada de la superliga2. L’equip de Daniel Mata i Claudio Fantin van ser capaços de doblegar al conjunt català després d’un còmode primer set, però un segon i tercer set molt igualats, per la qual cosa mantenen la tercera plaça de la classificació general.

El primer set va estar controlat pels de Xàtiva, que amb un atac efectiu i bones defenses van anar posant distància en el marcador; un 19-10 va provocar el segon temps mort de l’equip català que intentava frenar sense èxit als locals guanyant, còmodament, per 25-14. En la segona manga canviava el panorama, amb un Roquetes molts mes incisiu i arriscant el tot pel tot, aconseguien prendre la iniciativa (11-14), obligant al temps mort del Xàtiva. Els xativins van reaccionar 16-17 amb brillants moments de joc, sent aquesta vegada l’equip tarragoní el que havia de sol·licitar el temps mort per a parar la reacció local. El set va romandre igualat fins al final, amb continus intercanvis de jugades positives per a tots dos conjunts. Probablement la regularitat del Xàtiva va ser decisiva per a poder véncer per 26-24. Els xativins es col·locaven 2-0 a favor i posava el partit molt còmode. La reacció del rival era una cosa esperada i així va ser en el tercer set. La igualtat va presidir els primers compassos, però els de Xàtiva van prendre la iniciativa amb un bon atac i aprofitant alguns errors dels visitants (15-12). Els del Roquetes no es van rendir en cap moment malgrat les diferències en el marcador, i amb gran capacitat de lluita van aconseguir retallar diferències (21-20). De nou s’entrava en una fase incerta i emocionant, perquè el Roquetes aconseguia empatar 24-24, fins i tot van gaudir de dues boles per a tancar el set (26-27), no obstant això, van ser els de Xàtiva els qui van aconseguir tancar per 30-28 en un final d’infart, amb l’alé del públic.

El Ahora vòlei Xàtiva femení van tornar sense puntuar de Sevilla, en cedir per un contundent 3-0 davant el CV Mairena, en un partit que es va disputar dissabte passat en el Pavelló Marina Alabau de Mairena del Aljarafe, corresponent a la setena jornada de la superliga2. Una trobada que van dominar clarament les locals en els dos primers sets, amb un tercer set més igualat.

Ambient de gala en el pavelló sevillà per a assistir a un partit del quart contra el cinqué classificat. Un conjunt sevillà que va començar molt vacil·lant en les primeres jornades de lliga, però que sempre acaba lluitant per la part alta de la classificació. Les de Xàtiva van estar desubicades durant el primer set, no van ser capaços de prendre-li el pols al partit i les maireneres esperonades pel seu públic van ser capaços de completar una bona actuació. En la segona manga s’esperava la reacció de l’equip de Xàtiva, que venia amb la dinàmica de cinc victòries consecutives en anteriors jornades, però res més lluny de la realitat, no hi havia manera de parar al conjunt local; les xativines van arriscar, però no van poder, i van cometre massa errors no forçats com per a poder competir amb igualtat. En un vist i no vist, les sevillanes amb bon joc es van col·locar 2-0. Les de Xàtiva van aconseguir reaccionar en el tercer set, traient el coratge; va ser el set més igualat del partit. Durant aquest, les locals van cometre alguns errors en servei i les xativines van remuntar (6-9), però, Les sevillanes van ser capaces d’empatar 13-13. Les de Xàtiva, que no volien anar-se de buit, van lluitar fora mida, aconseguint avançar-se 19-20, la qual cosa va fer creure que encara podrien anotar-se el set, encara que la reacció final de les andaluses, va acabar amb el somni xativí (25-22)