A la UD Canals no te sort amb el gol i no pot passar de l’empat

L’Olímpic va tancar ahir a la Murta la jornada del grup 3 de la Lliga À Punt preferent rebent al Tavernes de la Valldigna. Un encontre al qual els xativins arribaven amb la necessitat de sumar els 3 punts, perquè a la jornada els equips capdavanters havien guanyat i els de Xavi Candel no volien quedar-se enrere a més la derrota suposava que el Tavernes l’atrapara.

Inici de partit on semblava que prompte l’Olímpic podria avançar-se en una jugada que va rematar Carles Vidal i quan ja es cantava el gol, el baló es perdia per línia de fons. L’encontre va entrar en una situació on no apareixien les jugades de perill i els locals dominaven l’esfèric. Poc després de sobrepassar la mitja hora d’encontre, el porter Enric es va lesionar en una treta de porteria i el joc va estar detingut durant quasi 10 minuts per poder realitzar la substitució perquè el col·legiat impedia que Àlex, porter suplent, entrara al terreny de joc fons que no canviara de color de pantaló i calces. Quan es complia el minut 45 una errada de l’Olimpic va permetre al Tavernes plantar-se davant Àlex que va realitzar una magnifica intervenció per enviar el baló a córner. Durant el temps de descompte tant Llorenç com Fuster van gaudir d’ocasions pràcticament sols davant del porter, però aquest va resoldre per evitar que l’Olímpic anara camí dels vestidors amb venteja.

A la segona part la primera aproximació va ser mitjançant un llançament timid de Fuster. Al mimut 54 Corbalan va correr un baló llarg en banda dreta i en línia de fons va posar un centre a l’àrea i allí va aparèixer Rueda, per rematar de cap i posar l’1 a 0.

A pesar del marcador en contra i d’intentar-ho el Tavernes no aconseguia fer mal a l’Olímpic. Aquino de falta directa estavellava el baló en el travesser.

L’Olímpic volia sentenciar i a la contra de nou Aquino, davant del porter rival cedia el baló a Vicent però aquest no va arribar al remat. Ja al temps de descompte l’ocasió del mà a mà va ser per a Biosca, però l’esfèric va acabar en córner.

Els de Xavi Candel sumen tres punts molt importants per seguir a la zona alta i a més tornar a sumar una victòria. El pròxim cap de setmana visitaran el Clariano.

Empat a 1 de la UD Canals a Sueca

Al matí d’ahir Diumenge visitava un camp molt complicat per les seues reduïdes dimensions. Dos equips amb la necessitat de sumar els tres punts, ja que es troben en la zona baixa, el Canals marca just la zona de salvació.

El partit es posava molt de cara per als d’Esteban Cana al minut 9, Payán avançava als canalins, però poc durava l’alegria poc més de 10 minuts després Carles Sansebanstian t’ornava a posar l’igualtat a l’electrònic I així s’arribava al descans.

Al segon temps tots dos conjunts van moure les seues banquetes i van gaudir d’algunes accions de perill però amb el 1 a 1 es va arribar a la fi de l’encontre. Amb aquest empat res canvia a la zona baixa, però una victòria casa del Canals la pròxima jornada davant l’Alberic li permetria donar un bot important en la taula.