L’alcalde de La Font de la Figuera demana que s’incloga al municipi al nou Pla de Rodalies de la Comunitat Valenciana

Ahir es va celebrar a València una reunió entre l’alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i Juan Carlos Fulgencio, coordinador de Rodalies de la Comunitat Valenciana i responsable de Relacions Institucionals de Renfe a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

Sobre la taula es van posar diverses peticions que durant els últims anys s’han traslladat des del consistori fontí al ministeri i que són la conseqüència d’una falta de planificació en la construcció d’infraestructures de l’estat pel seu pas per este municipi de la Costera.

Vicent Muñoz va explicar la problemàtica que pateix la localitat quan es produeixen fortes pluges, i va reclamar el condicionament dels camins del terme que han patit inundacions recents a causa de la deficient canalització de l’aigua produïda per la construcció d’infraestructures ferroviàries i carreteres per part de l’estat.

Per part del ministeri es plantegen alternatives que, segons l’ajuntament, seran estudiades detalladament pels seus possibles efectes perjudicials des del punt de vista paisatgístic.

Finalment, l’alcalde va obtenir la resposta positiva de Juan Carlos Fulgencio per a incloure en l’esborrany del pròxim Pla de Rodalies de la Comunitat Valenciana una parada de tren en la Font de la Figuera. Així es recuperaria el servei de connexió per tren amb la localitat i es milloraria la mobilitat del veïnat.