Les ajudes oscil·len entre els 150 i els 500 euros per als quals hagen tancat o baixat ingressos per l’estat d’alarma

L’Ajuntament de Vallada informa que demà divendres, 7 d’agost, es tanca el termini per a sol·licitar les ajudes a autònoms, xicotetes i mitjanes empreses de la localitat, unes ajudes llançades pel govern de Mª José Tortosa dins d’un pla per a reactivar l’economia local davant les conseqüències de la crisi sanitària de la covid-19. Les ajudes oscil·len entre els 150 i els 500 euros. 

Les ajudes de 150 euros les podran rebre les xicotetes empreses de 6 fins a 10 treballadors; les de 300 euros per a micro pimes d’1 a 5 empleats; i les de 500 euros euros van dirigides per a treballadors autònoms, inclosos persones físiques i jurídiques sense treballadors per compte d’altre.

Les ajudes van dirigides a treballadors autònoms i xicotetes empreses de fins a 10 treballadors, que exercisquen la seua activitat a Vallada i que hagen hagut de suspendre l’activitat a conseqüència de l’estat d’alarma, o haver tingut unes pèrdues d’ingressos de, almenys, el 40% el mes d’abril d’enguany, en relació a la mitjana d’ingressos de l’activitat en el primer trimestre de 2020. 

Les bases de la convocatòria també estableixen com a condicions que els sol·licitants exercisquen la seua activitat en la localitat i tinguen el seu domicili fiscal a Vallada des d’abans del 14 de març d’aquest 2020. A més, han de mantindre l’activitat durant, almenys, els sis mesos posteriors a obtindre l’ajuda.