La Conselleria ha mostrat la seua disponibilitat a ajudar Vallada en tots aquells processos que depenen de les seues competències, així com el seu suport amb possibles inversors

L’alcaldessa de Vallada, María José Tortosa s’ha reunit amb la consellera d’Infraestructures i Territori, Salomé Pradas per saber la postura de la Conselleria referent a Valpark i la situació del municipi.
D’una banda, Tortosa li ha donat a conéixer la situació actual del polígon, després que l’actual Generalitat ha retirat 5 milions d’euros que hi havia destinats a la compra de parcel·les. Per la seua part, la Conselleria ha mostrat la seua disponibilitat a ajudar Vallada en tots aquells processos que depenen de les seues competències, així com el seu suport amb possibles inversors. Escoltem la valoració de l’alcaldessa de Vallada després de la reunió: 

María José Tortosa ha afegit que l’impuls a Valpark “significa poder cohesionar el territori valencià al sud de València i donar una eixida directa al corredor del Mediterrani a Comarques Centrals”, ha concretat l’alcaldessa.