L’exposició ha sigut cedida pel Museu Valencià d’Etnologia, i forma part del programa d’exposicions itinerants

Aquest divendres passat es va inaugurar a Vallada l’exposició “La València oblidada” del fotògraf valencià Joaquín Collado. La mostra, que estarà exposada a la Casa de la Cultura fins al 28 de febrer, recull un conjunt d’obres realitzades pel fotògraf a la València dels anys 70 i principis dels ’80. 

El conjunt fotogràfic està organitzat en cinc apartats: el barri xinés, els gitanos de Natzaret, el rastre, Sant Esteve i altres. Un retrat antropològic que ens permet conéixer en primera persona els costums, la cultura i la societat de la capital del Túria en la segona meitat del segle XX. 

L’exposició ha sigut cedida pel Museu Valencià d’Etnologia, i forma part del programa d’exposicions itinerants per a aproximar a tota la ciutadania la tasca de l’ETNO en el camp de la cultura popular. 

Joaquín Collado va nàixer a València en 1930. Aquest extreballador de banca cultivava durant el seu temps lliure la seua afició de fotografiar persones, personatges i espais de la ciutat. La mostra compta amb el suport de l’Agrupació Fotogràfica Valenciana i el Cercle Collado.