La jornada del 8 de març a Vallada comptarà amb l’exposició “Bibilak: cooperativisme i feminisme” i la lectura del manifest del 8M a les portes de l’Ajuntament de Vallada

Teixint el futur des del cooperativisme, l’artesania i el feminisme és com s’anomena la conferència que les artesanes de Bibilak exposaran demà dimecres 8 de març, al saló de Plens de l’Ajuntament de Vallada, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. 

La conferència forma part de la campanya “Ser Dona al Sud” del Fons Valencià per la Solidaritat, una campanya de sensibilització que compta amb els testimonis de persones integrants de les contraparts que treballen amb el Fons, compartint les seues experiències. 

Les protagonistes d’aquesta campanya, són quatre persones que han participat del projecte “Enfortiment empresarial Bibilak: el cas de la Cooperativa Padre Rafael González a l’Equador”. 

La jornada del 8 de març a Vallada comptarà amb l’exposició “Bibilak: cooperativisme i feminisme”, que mostrarà la trajectòria de la cooperativa d’elaboració dels barrets de paja toquilla, i una jornada de convivència i intercanvi entre les artesanes d’Equador i les dones cistelleres de Vallada. 

Escoltem a l’alcaldessa de Vallada, Maria Josep Tortosa. 

La jornada inclourà la lectura del manifest del 8M a les portes de l’Ajuntament de Vallada i, de vesprada, la Manifestació de Xàtiva, organitzada per la Casa de les Dones.